Mit érdemes tudni

a Kókusz Klubról

Üdvözlet a Kókusz Klubban!


A Kókusz Klub egy olyan rendezvény sorozat, amire Hatvanban már évek óta nem volt példa. Minden hónapban egyszer, zene, tánc, koktélok, hatalmas buli, jókedv, fiatalság, önfeledt szórakozás a város központjában, egészen hajnal fél 5-ig. Hatvan Város Önkormányzata a Grassalkovich Művelődési Házzal együttműködve, lehetővé tette, hogy a hatvani és környékbeli szórakozni vágyóknak, minden hónapban legyen egy olyan rendezvénye, ahol a könnyedebb szórakozásé, a bulié a főszerep.

Miért is jó a Kókusz Klub:
Nem kell sokat utazni a Hatvaniaknak, olcsó, a helyi adottságokhoz képest színvonalas rendezvény, és mindig jó a hangulat. A biztonságra professzionális csapat vigyáz.

Aki a Kókusz Klubban kíván szórakozni, el kell fogadnia, hogy a buli nem a rendbontásról, a balhéról, az öntudatlan részegeskedésről, és főleg nem a kábítószerről szól. A bulikon való viselkedés mikéntjét a Kókusz Klub Partiszabályzata tartalmazza. A belépőjegy megváltásával és jegyhez tartozó karszalag viselésével a partiszabályzatot elfogadottnak tekintjük a belépő személy részéről. A bulikon a karszalag viselése a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező. Aki nem viseli, vagy  nincsen rajta (ezzel jelzi, hogy nem fogadta el a partiszabályzatot) az adott parti megfelelő színű karszalagja, attól a beléptetés jogát megtagadjuk, a klub területéről kivezetjük A szabályzat elérhető a hivatalos weboldalunkon a Kókuszklub Facebook felhasználói oldalán és persze a partikon is kifüggesztjük több helyen is. A szabályzat nem ismerete nem mentesít senkit a kultúrált viselkedési normák betartása alól. A Kókusz Klubbal egy olyan szórakozási lehetőséget kívánunk teremteni, ahol minden résztvevő nyugodt, kulturált és legfőképpen biztonságos körülmények között töltheti el a szabadidejét. Aki ezzel ellentétes viselkedést tanúsít, vagy a közösség bármely tagjának biztonságát veszélyezteti, azt nem áll módunkban beengedni, vagy adott esetben kellő figyelmeztetés után kivezetjük a rendezvény területéről. Aki valamilyen rendbontás miatt ki lett tiltva a Kókusz Klub adott rendezvényéről, az a soron következő rendezvényen sem vehet részt. Mindezeket a szabályokat annak érdekében hoztuk, hogy a rendet betartó kulturáltan viselkedni tudók jókedvét és biztonságát megőrizzük.

A Kókusz Klub rendezvényeit a Facebook és az Iwiw közösségi oldalain szervezzük. Csak azok lehetnek a Facebook vagy Iwiw csoportunk, közösségünk tagjai, akik nyilvános adataik alapján azonosíthatóak, vagy személyes ismerőseink, valamint azok, akik szalonképes, kulturált fényképeket tesznek fel magukról, megnyilvánulásaik a közösségre nem romboló hatásúak, trágár kifejezéseket nem használnak. Álnevekkel, álfényképekkel, áladatokkal regisztrált felhasználókat kitiltjuk, mind a Facebook és Iwiw felületeinkről. Biztosítunk mindenkit, hogy nem vezetünk nyilvántartást felhasználóinkról, a kókuszklub tagjairól és nem tárolunk adatokat, hiszen ehhez nincsen jogunk.

Regisztrálj az iwiw-en vagy a Facebook-on, hogy le ne maradj a jó bulikról! Ha nem regisztrálsz, nem tudjuk biztosan garantálni a belépésedet!
Belépő: 800 forint (a változtatás jogát szervezők fenntartják) Ruhatár: 100 forint
Már előre kérhetsz zenéket és üzeneteket amiket nagyon szívesen lejátszunk és bemondunk! Nincs más dolgod, csak küldj üzenetet a Facebookra vagy az Iwiwre, a Kókusz Klub felhasználó fiókjára!

16 éven aluliak a rendezvényt nem látogathatják! Ha alig, vagy éppen most múltál 16 éves, feltétlenül hozd magaddal a személyidet, vagy a diákodat! Így biztosan nem lesznek félreértések!
Minden szülinapos, aki elhozza diákigazolványát és a szülinapját éppen a Kókuszbuli napján, vagy max. két nap eltéréssel ünnepeli, az egy üveg pezsgőt kap ajándékba!

KÓKUSZ KLUB