Partiszabályzat

A Kókusz Klub rendezvények látogatói a belépőjegy megváltásával elfogadják a Klub házirendjét. A Klub rendezvényeit csak 16 ÉVEN FELÜLIEK látogathatják! Az életkor igazolásának hiánya a kérdéses esetekben a belépés megtagadását eredményezheti.

A rendezvény biztonságáért felelős személyzet a beléptetés jogát minden esetben fenntartja.

A rendezvényen, a Magyar törvények szerint, 18 éven aluliakat szeszesitallal, dohányárúval nem szolgálunk ki!

A Kókusz Klub rendezvényeire italt, üveget, testi épséget veszélyeztető tárgyat behozni TILOS! A vendégek biztonsága érdekében a beléptetésnél fokozott átvizsgálás lehetséges. A szemmel látható alkoholos, vagy akár kábítószeres befolyásoltság alatt lévő egyénektől, valamint azoktól, akik már a beléptetés során agresszív, a békés emberek szórakozását megzavaró viselkedést tanúsítanak, a beléptetést megtagadjuk. A Klub rendezvényei csak kulturált, igényes öltözékben látogathatók. Ennek megítélése a biztonsági személyzet hatásköre. Csak a ruhatárban elhelyezett, jeggyel igazolt tárgyakért vállalunk felelősséget. Jeggyel nem igazolt tárgyakat csak a rendezvény végén az utolsó igazolt tárgy kiadása után van módunkban visszaadni. A belépőjegy megvételével a belépő vendég tudomásul veszi, hogy rendezvényeinken fotó és videofelvételek készülhetnek, melyeken a vendégek szerepelhetnek. Ezen felvételek kapcsán, a vendégek semmiféle igényt nem támaszthatnak a rendezőkkel szemben. Videofelvételt, hivatalos sajtó fotókat csak a Kókusz Klub által megbízott munkatársak készíthetnek, egyéb esetekben kérjük, kérje a hozzájárulásunkat. A saját részre készített felvételeket, képeket ez a szabály nem érinti.

Aki randalírozó, mások kulturált szórakozását, vagy szélsőséges esetben mások testi épségét veszélyeztető, erőszakos viselkedést tanúsít, felszólítjuk a rendezvény elhagyására, majd kivezetésre kerül. Aki szándékosan, valamilyen - a klub épületében, vagy berendezési tárgyban kárt okoz, köteles azt teljes mértékig megtéríteni. A rongálókat kivezetjük.

A rendezvény utcai bejáratánál dohányozni, szeszes italt fogyasztani, hangoskodni tilos. Dohányzás, italfogyasztás és a kulturált szórakozás kizárólag a rendezvény belső, erre kijelölt területein lehetséges! A tánctéren tilos a dohányzás!

A szabályzatot a rendezők a kulturált és biztonságos szórakozás érdekében hozták és minden résztvevőtől megkövetelik annak maradéktalan betartását. Aki az ebben foglaltaknak nem felel meg, illetve ezekkel ellentétes módon viselkedik attól a beléptetés jogát megtagadjuk.