Regisztráció

Ha idáig eljutottál, nagyon közel kerültél ahhoz, hogy a Kókusz Klub honlapjának regisztrált felhasználója legyél. Kérjük, olvasd el figyelmesen a következő pár sort, hogy a későbbi félreértéseket elkerüljük.

Először is: miért érdemes regisztrálnod? Mindenekelőtt azért, mert a Kókusz Klub regisztrált felhasználói egy csomó jó dolgot tehetnek, és egy csomó jó dologból részesülnek. Részt vehetnek a szavazásokban, értesítést kapnak az őket érdeklő eseményekről, sorsoláson vehetnek részt (ennek körülményeiről és feltételeiről a regisztráltak külön értesítést kapnak) és nem utolsó sorban véleményüket figyelembe vesszük a partik szervezése során.

A regisztrációhoz meg kell adnod a vezeték- és keresztnevedet (álneveket nem használhatsz), a lakcímedet (legalább a várost), és az e-mail címedet és a születési évedet. Ezekre azért van szükség, hogy értesíteni tudjunk az aktuális eseményekről. Tisztában vagyunk személyiségi jogaiddal, és biztosítunk, hogy beleegyezésed nélkül adataidat semmilyen körülmények között sem adjuk ki harmadik személynek. Nem trükközünk, de kérünk, hogy Te se tedd. A regisztrált felhasználók megkapják a Kókusz Klub hírlevelét.

Ha bármilyen adatodat módosítani kívánod, esetleg, meg akarod szüntetni a regisztrációdat, mindezt az Adatmódosítás menüpont alatt teheted meg.

. . .Újat kérek